Сходи за індивідуальним дизайном як важливий елемент вашого житла

Сьогодні для реалізації авторської фантазії у створенні індивідуальних сходів є всі можливості, включаючи комп'ютерну графіку підбору елементів і матеріалів, що забезпечує візуальну діагностику сходів вже на першому етапі їх проектування. Нові дизайнерські технології не мають обмежень у створенні нетипових споруд і дозволяють успішно втілювати сміливі екстравагантні рішення.
 

У створенні ексклюзивних конструкцій допоможе і сучасна програма 3Д - моделювання, так як вона забезпечує точний розрахунок всіх можливих навантажень в процесі роботи. Сходи з дерева во Львові  з індивідуальним дизайном здатні не тільки стати унікальною прикрасою вашого будинку, але і практичним рішенням можливих незручностей інтер'єру. Основними перевагами у створенні ексклюзивних дизайнерських сходів є:
 

1. Можливість повністю реалізувати свої дизайнерські фантазії і мрії з облаштування будинку без будь-яких звичних будівельних обмежень.
 

2. Індивідуальний підбір і розробка конструкцій, що в подальшому забезпечує максимально ергономічне використання простору будинку.
 

3. Можливість безпосередньо активної участі замовника на всіх етапах створення майбутнього шедевра, при відсутності спеціальних навичок, архітектурних знань і досвіду в проектуванні сходів/будівництві.
 

Ще до початку роботи з індивідуальним дизайном сходів необхідно детально ознайомитися з потрібними матеріалами: нержавіюча сталь, метал, дерево та інші. Щоб забезпечити будинок надійними функціональними сходами, потрібно, перш за все, визначитися з їх безпосереднім призначенням, адже процес створення індивідуальних сходів на скільки захоплюючий, настільки і складний. Підходити до цієї справи варто обережно.
 

Бетонні сходи: варіанти обробки і оформлення

Облицювання бетонних сходів деревом - явище досить часте, але на відміну від установки вже готових дерев'яних сходів, процес цей складний і тривалий. Облицювання в цьому випадку займає до тижня часу, а встановлення сходів на металевому каркасі триває не більше двох днів. І все ж воно того варте! Достатньо поглянути на результати компанії versal-wood.com, де обробка бетонних сходів деревом завжди виглядає затишно і добротно.
 

При облицюванні сходів деревом важливий кожен нюанс, всі деталі окремо підганяються під сходи. Особливої уваги заслуговує створення і встановлення пристінного косоура, оскільки вимагає максимальної обережності майстра. Так як кожен етап облицювання бетонних сходів деревом має безліч нюансів, установка традиційної сходи обходиться, як правило, значно дешевше. Тому, якщо ви зважилися на створення індивідуальних ступінчастих дерев'яних ліній, будьте готові до відповідних витрат. Правда, заощадити тут цілком можливо на самому розмірі (товщині) ступенів.
 

Незалежно від стильового напряму оформлення сходів виграшно виглядатиме облицювання з традиційних надійних порід дерева. Більш витонченою текстурою мають горіх з вишневим деревом, чия ідеально гладка поверхня додасть інтер'єру будинку благородний відтінок.
 

Не втрачає популярності і перевірений десятиліттями дуб, обробка яким завжди підкреслює високу ціну сходів. Щодо вибору кольору сходів, то тут не варто дотримуватися встановлених традиційних звичок оформлення кольору сходів в точності з кольором підлоги. Куди ефектніше відтінити її під колір дверей, меблів в найближчому радіусі від сходів. Таким чином, вона помітно наблизиться до складових декору будинку, а не буде простим непримітним підлоговим покриттям.

Опубликовано 23.10.2015

Добавить комментарий
Проект INCITY.ORG.UA © 2024