Стабілізатори напруги для газових котлів Volter

Газовий опалювальний котел являє собою складний прилад з електронним управлінням. Він включає мікропроцесорний блок, циркуляційний насос, електричні клапани, додаткову турбіну, електронний програматор (двох останніх частин має не кожна модель газового опалювального котла). Ці вузли забезпечують можливість зручного використання, а також безпечну і ефективну роботу котла. Але даний прилад відрізняється чутливістю щодо якості електронапруги в мережі. Для безперервної роботи газового котла потрібен спеціальний стабілізатор електронапруги.

Виробники котлів опалення радять додатково купувати якісний стабілізатор для кожного котла. При його відсутності є ризик, що значне коливання електронапруги викличе пошкодження блоку управління, а ремонт останнього буде коштувати від 30 до 40% ціни самого котла. Користь покупки стабілізатора обгрунтована і тією обставиною, що сервісний центр, який виконує ремонт газових котлів, не стане здійснювати гарантійний сервіс, якщо власник газового котла експлуатував його, не використовуючи стабілізатор електричної напруги.

Специфіка стабілізаторів Volter для котлів

Для забезпечення стабільного функціонування газового опалювального котла використовують спеціалізовані стабілізатори від компанії Volter. Особливість цих приладів полягає в попередженні спотворення форми електронапруги в мережі. Крім того, вони повинні працювати цілодобово, ефективно долаючи великі відхилення електронапруги, швидко реагуючи на перепади напруги, забезпечуючи захист від можливих аварій в мережі, що виникають внаслідок завищеної напруги або імпульсів напруги.

Класифікація стабілізаторів Volter для котлів

Асортимент стабілізаторів від компанії volter.ua для газових котлів складається з декількох різновидів цих приладів, повністю покривають потреби споживачів:

  • Оптимізовані стабілізатори, мають мінімальну ціну.
  • Універсальні стабілізатори.
  • Стабілізатори для котлів, що відрізняються підвищеною точністю вихідного електронапруги (встановлюються на котли опалення від іноземних виробників).
  • Універсальні стабілізатори, мають широкий діапазон і призначені для тих котлів, яким потрібна для роботи підвищена точність вихідної електронапруги.

При виробництві продукції TM Volter ми використовуємо тільки сертифіковані комплектуючі та обладнання, що дозволяє домогтися високої якості і надійності.

Опубликовано 23.08.2019

Добавить комментарий
Проект INCITY.ORG.UA © 2024