Принципи влаштування на роботу в Чехії

візовий центр безкордонів

Робота в Польщі заманлива, але знайти цікаву роботу не знаючи щонайменше дві мови Західної Європи доволі трудно. Якщо ви добре володієте англійською мовою це звичайно вітається, але в додачу цьому бажано знати ще одну-до прикладу французьку, або німецьку, чи іспанську. Російська мова сюди не входить, хіба в тому випадку коли розмова ведеться з клієнтом, або партнером з Росії. Дуже цінуються ті працівники, котрі на належному рівні володіють німецькою мовою. Знання німецької мови потрібне у західній частині Польщі, а також на Помор’ї, чи Мазурах, або в регіонах Сілезії, цього вимагають і в бізнесових структурах Варшави. Якщо претендент на вакансію володіє англійською, та німецькою мовами то шанс знайти добру роботу зростає однозначно.
 

Останніми роками багато міжнародних компаній охоче приймають на роботу тих спеціалістів, котрі на належному рівні володіють не тільки англійською, але одною з мало відомих мов країн Європейського Союзу. В цьому варіанті вітається знання угорської, чи фінської, ба навіть шведської, або й румунської і нідерландської, та набагато менше хорватської і словацької мови. Громадяни України особливо Закарпаття і Буковини, котрі добре вивчили румунську і угорську мови мають шанси влаштуватися на роботу в міжнародні компанії у Вроцлаві і Кракові, та Гданську, де такі працівники вкрай потрібні, а відповідно і оплата праці тут велика. Таку роботу можуть отримати українські громадяни у котрих є вища економічна освіта і бухгалтери, та працівники гуманітарної сфери. Для отримання роботи в Польщі на великих фірмах, потрібно шукати оголошення і зареєструватися на відповідних бізнес-порталах, а вже роботу на малих фірмах, чи неурядових установах слід шукати за допомогою знайомих.
 

Робота в Чехії іноземцям надається при отриманні ними робочої візи від роботодавця. Нерідко наші громадяни їдуть до Чехії з метою емігрувати за кордон. І тут треба мати на увазі що щасливе життя зразу після перетину кордону ніколи не починається. Тут напередодні потрібно подумати на які доходи за межами своєї держави можна прожити, адже самі по собі ніколи проблеми не владнаються. Такі люди за великі гроші оформляють підприємницьку візу, але бізнес в чужій країні не ведуть, а працюють найнявшись на низько оплачувану роботу, та доволі часто нелегально. Другий варіант якщо в людини є достатні фінанси і вона володіє комерційним на то талантом, то є можливість відкрити бізнесову справу. Та коли у вас пристойний і успішний бізнес на Україні, то за кордоном купляється відповідна нерухомість де можна в своє задоволення жити, але виду на проживання зразу не отримаєте і все-таки потрібно відкривати свою справу. Якщо працівник приїжджає в Чехію за робочою візою, то всі потрібні документи оформляє той, чи інший роботодавець. Сюди входить страхування, знижки на харчування, та житло робітника і інші соціальні витрати. Отже не потрібно аферистам платити тисячі євро за обман.

Опубликовано 25.04.2017

Добавить комментарий
Проект INCITY.ORG.UA © 2024