Авіа доставка з Китаю в Україну

Авіадоставка з Китаю в Україну - це найбільш зручний і найшвидший вид транспортування товарів з Китаю. Термін перевезення становить від 7 до 12 днів. Компанія https://trans-agent.com.ua пропонує найбільш вигідні умови співпраці для покупців з усіх куточків України. При замовленні вантажного місця від 120кг / м3, буде задіяний тариф, який становить 50 центів / м3. Далі дивіться детальний опис послуги та тарифів.

Чому авіа доставка з Китаю так популярна.

Китайська продукція, дуже сильно увійшла в споживання європейських країн, а також країн СНД. Щодня з Піднебесної пересилають сотні тисяч речей і техніки. Вартість іграшок, одягу, різних гаджетів, посуду, запчастин і безлічі інших товарів, настільки низька, що Український ринок перенасичений різноманітними китайськими товарами.

Звідси випливає зрозуміти, що для транспортування великого обсягу речей необхідно підібрати найбільш ефективний для транспортування шлях. Звичайно ж, таким є авіаперевезення з Китаю.

Перевага авіаперевезення з компанією Trans-agent.

Однією з найскладніших завдань при авіадоставка будь-яких вантажів з Китаю, є оформлення документації, що дозволяє переправляти вантажі з міжнародних лініях. У компанії Trans-agent працюють грамотні фахівці і кваліфіковані юристи, які швидко оформлять необхідні документи без вашої участі.

Організація бере на себе відповідальність за максимально швидку авіадоставку вантажів з Китаю в Україну. У разі форс-мажорних обставин, можна заздалегідь обговорити страховку.

До послуг авіадоставки з Китаю входять:

  • Підготовка та збір необхідних документів, які потрібні для проходження міжнародного митного контролю, з мінімальним терміном очікування;
  • Проходження контролю в аеропортах України. Виконання всіх необхідних процедур, встановлених законодавством держави;
  • Можлива доставка в міста України кур'єром;
  • Вибір найбільш короткого маршруту авіа доставки з Китаю;
  • Супровід вантажу до закінчення угоди з клієнтом. Після оформлення замовлення на авіаперевезення, клієнту не варто ні про що турбуватися. Все що потрібно - просто дочекатися терміну прибуття посилки.

Ціна доставки з Китаю - гарантії компанії

Сервіс обслуговування в компанії Trans-agent, до сих пір залишається на високому рівні. Оперативна обробка заявок, моментальна підготовка необхідних документів і швидка авіадоставка товарів з Китаю в Україну, підійде для юридичних і фізичних осіб. Ми гарантуємо цілісність, і повний супровід вантажу. У разі поломки або втрати вантажу під час транспортування, компанія бере на себе матеріальну відповідальність, згідно з домовленістю з клієнтом.

Як замовити доставку

Офіс компанії Trans-agent, знаходиться в столиці України, в місті Київ за адресою проспект Перемоги 128 / 2. Тут можна оформити документи і замовити доставку авіа з Китаю до Києва або інших міст України. Також можна виконати дану процедуру, залишивши заявку на нашому сайті. Тут можна розрахувати приблизну вартість операції за допомогою зручного онлайн-калькулятора. Щоб отримати детальну інформацію, пов'язану з питаннями тарифу авіадоставки з Китаю в Україну ташнших питань, зв'яжіться снами на сайті або у співробітників компанії, безпосередньо в центральному офісі. Також можете зателефонувати по одному з цих номерів телефону +38 (067) 257-10-10; +38 (067) 794-10-10 + 38; (067) 192-92-90 + 38; (067) 856-10-10.

Опубликовано 07.10.2019

Добавить комментарий
Проект INCITY.ORG.UA © 2024