Ефективність Плавікса при гострому коронарному синдромі

Чому Плавікс ефективний при ГКС

ПлавіксТермін гострий коронарний синдром (ГКС) знайомий тим, хто зіткнувся з серцево-судинними порушеннями. У більшості випадків такий синдром служить для фахівців приводом більш ретельно провести діагностику пацієнта і убезпечити його від можливих наслідків інфарктів, інсультів.

Нюанси недуга і причини його прояву

Коронарний гострий синдром є лише попереднім видом остаточного діагнозу. Такий вид недуга потребує в терміновому порядку підібрати лікувальну терапію і пройти додаткове обстеження пацієнту. У якості першої медикаментозної допомоги скоріш за все, буде призначений особливий препарат - Плавікс, з діючою речовиною клопідогрел. Він відноситься до групи антитромбоцитарних засобів та має високий ступінь терапевтичної єфективності. У препараті Плавікс інструкція детально розписує дозування і особливості застосування ліків у разі різних видів серцевих порушень.

Ліки підходять для тривалого курсу медикаментозної терапії. Щоб не помилитися при їх покупці, краще заздалегідь поцікавитися, як виглядає Плавікс, оскільки через ціну та його високого попиту, зустрічаються його підробки.

Більше про дію та зовнішній вигляд упаковки Плавіксу - http://clopidogrel-75.to/ : «Таблетки Плавикс ( Plavix ) по цене 300 гривен за 28 таблеток 75 мг клопидогреля».

Поява хвороби залежить від різних факторів. Головними причинами розвитку коронарного синдрому гострого характеру є погане постачання киснем артерій і розвиток атеросклерозу. Але є ряд інших не менш важливих причин, до яких відносять:

  • Тромбування або закупорку коронарних артерій.
  • Розвиток стенокардії.
  • Стресові ситуації й розвиток гіпертонічної кризи.
  • Погане згортання крові внаслідок неправильного способу життя.
  • Інфекційні захворювання.
  • Аномалії при народженні.
  • Генетична схильність.

Всі ці фактори роблять значний тиск на появу серйозної недуги, який є передвісником більш складних захворювань.

Особливості лікування коронарного синдрому

Симптоми коронарного синдрому можуть виникнути досить несподівано, тому головне завдання – їх розпізнати і надати необхідну допомогу. Якщо з'явилися різкі больові відчуття, що супроводжуються нудотою, запамороченням або іншими проявами, потрібно дати таблетки нітрогліцерину і аспірину. Такий препарат, як Плавікс, інструкція якого досить проста, може бути призначений тільки фахівцем у випадку, якщо потрібен тривалий курс лікувальної терапії, тому самостійно його застосовувати не варто.

Всі лікарські засоби, які не відносяться до категорії швидкої допомоги, повинні прийматися строго під контролем лікаря, так як вони мають вельми неприємні побічні дії, до того ж неправильне дозування може серйозно погіршити самопочуття.

Опубликовано 07.10.2015

Добавить комментарий
Проект INCITY.ORG.UA © 2024