Використання кредитної картки: плюси і мінуси

Пластикова картка - це не просто красива «візитка», що знаходиться у відсіку гаманця або дамської сумочки, з інформацією, яка зашифрована в мікрочіпі, за даними предметом коштує чимало нюансів і тонкощів... Зовні дебетова картка і кредитка нічим не відрізняються, крім зображень і написів. Насправді вони є різними фінансовими інструментами. Баланс дебетової картки вам пропонується самостійно поповнювати, а рахунок кредитної картки вам поповнює банк. Банк дає згоду на те, що ви можете витрачати його грошові кошти протягом певного часу. Як скористатися фінансовим інструментом розумно, щоб обійти мінуси, а отримати якісь плюси? Якщо у вас є кредитка, то ви, напевно, чули про пільговому періоді гасіння боргу.


У сучасному світі кредитна картка є основним інструментом отримання кредиту готівкою


Повернувши витрачені гроші у визначений банком термін, ви не витратити на оплату відсотків. Договір читайте дуже уважно. Справа в тому, що багато банків пред'являють обмеженні умови на свій розсуд. Пільговий час кредитування може включати в себе, наприклад, оплату саме тією самою картою. Якщо умови договору вам зрозумілі, то не соромтеся задавати запитання співробітникам банку. За користування пластиковим прямокутником з вашого рахунку щорічно будуть списувати абонентську плату. Слідкуйте за тим, щоб ця сума на рахунку залишалася, так як в іншому випадку є ризик піти в мінус, що спричинить за собою штрафи та пені. Для кого-то кредитна карта - справжня знахідка, яка приносить реальну користь і вигоду, а для когось - кабала.


Якщо ви не вмієте розпоряджатися грошовими коштами, не маєте можливості оплачувати рахунки і повертати борги вчасно, то найбільш правильним рішенням для вас буде відмовитися від використання кредитної картки. Тільки в цьому випадку ви зможете навчитися жити за коштами. Деякі люди користуються кредитками тільки тому, що для них це зручно. Вони не забувають вчасно гасити заборгованості, просто не хочуть розривати договір з банком, вважаючи карту корисним для сучасної людини предметом. Ми трохи поговорили про мінуси і плюси картки. Потрібна вона саме вам - все індивідуально...


 Якщо Ви захочете оформити кредитну карту, то зверніть свою увагу на пропозиції великих банків. Найбільш популярні карти в Україні, це карти Приватбанку і Альфа-Банку. Бажаємо Вам успіху і процвітання в фінансових справах у новому році!!!!
Опубликовано 02.01.2016

Добавить комментарий
Проект INCITY.ORG.UA © 2024