Інтернет-магазин вишиванок ukrglamour.com.ua

Все більша кількість людей сьогодні відвідує інтернет-магазин вишиванок для того, щоб купити там вишиту сорочку, сукню або туніку. Декілька років тому ніхто не міг передбачити того, що український національний одяг стане модним трендом – вишиванки сприймалися, як предмет етнічного образу, який не пасує у повсякденному житті. З поширенням усього українського почалося поступове відродження старих традицій та повернення того, що декілька років тому було майже остаточно забуте. Тепер українці носять вишиванки, щоб виказати таким чином любов до старих обрядів та звичаїв пращурів та продемонструвати свою патріотичну позицію.

Більше того, вишиванка відрізняється неповторною природною красою. Це могутній оберіг – наші пращури вірили, що саме у вишивці захована величезна сила, здатна захистити людину від потойбічних темних духів та подарувати здоров'я, енергію та волю до життя. Завітайте до нашого інтернет магазину українського одягу за посиланням http://ukrglamour.com.ua/vyshivanki/ – тут ви знайдете вишиванку, невимовно гарну, яка обов'язково пасуватиме вам.

Різновиди чоловічих вишиванок

Чоловіча вишиванка - льон фотоНе зважаючи на те, що у давнину у створенні вишиванки приймали участь лише жінки, носиться такий одяг і чоловіками. Така сорочка виступала символом мужності, чоловічої сили, не переможності та життєвої енергії. Існує, наприклад, традиційна вишиванка – зазвичай вона прикрашається синіми, або червоно-чорними нитками, зроблена з полотна та має сірий колір. Додатково їх можуть прикрашати мереживом. Патріотичні вишиванки останнім часом стали дуже популярними, адже задача такого одягу – саме підкреслити любов носія до рідного краю. В нашому інтернет магагазині http://ukrglamour.com.ua/ широкий ассортимент вишиванок, виконані з різних матеріалів та з яскравою вишивкою.

Зазвичай така вишиванка прикрашена червоно-чорними нитками та має білий колір. Не менш поширені зараз і елегантні моделі, які цілком можна одягати, як частину ділового образу – на роботу до офісу чи навіть ділову нараду або презентацію. Зроблені вони з чорного льону, та мають різноманітну яскраву вишивку з використанням золотистих або сріблястих ниток.

Підходить така річ і для повсякдення – одягати її можна ввечері на прогулянку з друзями, або похід до ресторану чи кафе. До того ж, чорний колір робить фігуру більш стрункою. Літній варіант – сорочки з коротким рукавом, які вишиваються нитками світлих відтінків. Така вишиванка буде прекрасним одягом у жаркі дні, адже здатна «дихати», та забезпечує оптимальну для людського тіла циркуляцію кисню. Нейтральні варіанти, як правило, вишиті білим по білому, або сірим посірому, та пасують до будь-якого одягу. Елітні моделі прикрашають бісером – робота над ними дуже копітка та займає багато часу.

Опубликовано 16.06.2016

Добавить комментарий
Проект INCITY.ORG.UA © 2024