Туризм, машини і страхування

Туризм і страхування

Туризм сьогодні є дуже актуальним. Люди мають змогу подорожувати у будь яку країну світу. Америка, Китай, Австралія і т.д. – вони чекають на вас. Але, подорожуючі, ви повинні розуміти, що ваша персона являється звичайнісіньким туристом. Тому себе потрібно захистити від усіх можливих несподіваних ситуацій. Люди, які подорожують уже не перший рік, знають, наскільки важливе туристичне страхування. Оформивши його в Україні, можна бути цілковито спокійним за кордоном. Ви будете знати, що є юридично завірена бум ага, яка буде вашим незмінним рятівником у самих різних ситуаціях, при яких ви можете нашкодити своєму здоров’ю.

Договір медичного страхування передбачає переплату наступних послуг:

  • Швидка медична допомога і транспортування;
  • Допомога від спеціальних закладів, що спеціалізуються на амбулаторному, стаціонарному лікуванні і ШМД;
  • Стоматологія і т.д.

Як бачите, ви будете забезпечені усім необхідним для того, щоб почуватись у чужій країні більш-менш захищено. 

Про шини і страховку

Куплені якісні шини - запорука того, що ні вам, ні вашому автомобілю нічого не загрожуватиме. Гума для машини - немов взуття для людини. Коли ми собі купує якісне взуття, ми «відштовхуємося» від таких параметрів, як:

  • для якого сезону взуття;
  • матеріал виготовлення;
  • висота підошви;
  • тип взуття - спортивна або, наприклад, вона буде мати строгий стиль та інші параметри.

Ось так от і з автомобілем. Коли купується легкова гума, то вона повинна підбиратися якісно і не поспішаючи. Він підібраною гуми буде залежати те, як машина буде вести себе на дорозі. Ніхто з автомобілістів не хоче, щоб машину при кожному повороті викидало в кювет.
Кожен, хто збирається придбати шини, повинен обов"язково ознайомитися з їх технічними характеристиками. Не варто забувати і те, що гуму купують по сезонах. Всього є два сезони - літній та зимовий. Шина для того чи іншого сезону буде володіти певними характеристиками.

Гума на авто має своє маркування. По маркуванню можна дізнатися всю інформацію про шину. Найчастіше таке маркування можна зустріти на бічній стороні шин.
На кожній гумі розміщують і товарний знак виробника, дату самого виготовлення і штамп ВТК.

Також не треба забувати і про те, машина повинна бути застрахована. Страхування транспорту (більш детальніше за нього можете дізнатись тут: ugic.com.ua/strakhuvannya-transportu/) дозволить вам почуватись на дорозі більш упевненім, бо ви будете знати, що при необхідності, ви зможете покрити ремонт транспорту, який ви пошкодили.

Опубликовано 04.08.2015

Добавить комментарий
Проект INCITY.ORG.UA © 2024